Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

​Суспільний мовник запустив сайт Зимових Олімпійських ігор-2018

Національна суспільна телерадіокомпанія України запустила сайт olympics.suspilne.media, присвячений Зимовим Олімпійським іграм-2018.

На сайті здійснюватиметься трансляція олімпійських баталій наживо в HD-якості і без реклами з можливістю одночасного перегляду кількох змагань у різних видах спорту. Користувачі матимуть змогу дізнатися найсвіжіші та найактуальніші новини з епіцентру подій у Пхьончхані, стежити за перипетіями змагань і досягненнями українських спортсменів, прочитати інтерв’ю й коментарі українських атлетів та олімпійських легенд, представників Федерацій зимових видів спорту, а також інших фахівців. На сайті також можна буде дізнатися усе про історію зимових Олімпійських ігор, становлення і розвиток зимових видів спорту, історичні рекорди й цікаві факти.

Окрім olympics.suspilne.media користувачі Facebook матимуть змогу отримати більше інформації про перипетії Зимових Олімпійських ігор-2018 на сторінці UA: СПОРТ.

Нагадаємо, ПАТ "Національна суспільна телерадіокомпанія України" уклала субліцензійний договір з купівлі прав на трансляцію в Україні Зимових Олімпійських ігор-2018 і Літніх Олімпійських ігор-2020 з провідною глобальною медіакомпанією Discovery Communications, в портфоліо якої входять телеканали Eurosport. Це дозволить суспільному мовнику показувати трансляції Олімпіади майже на всій території України. Перебіг змагань транслюватиметься в форматі SD і HD-сімулкаст на сайті телеканалу UA: ПЕРШИЙ.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ