Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

«Свобода» передала привіт нічним клубам, де під «москальську» попсу відпочиває «золота молодь» і «кримінал»

Депутат Львівської міської ради від ВО «Свобода», заступник голови фракції передав «великий привіт» нічному клубу «Rafinad People» та іншим нічним клубам й «концептуальним закладам», які порушують режим роботи та законодавство України. Про це сьогодні, 11 січня, на прес-конференції у Львівській міській раді повідомив сам Юрій Михальчишин.

«По-перше, неодноразово надходили скарги мешканців. Так, мешканці шести квартир зверталися із особистими заявами ще з весни… По-друге, для мене питання клубу «Rafinad People» було особистим питанням, і свого часу я обіцяв передати їм великий привіт. З іншого боку, я обіцяю передати великий привіт усім нічним клубам міста Львова, де лунає москальська попса, де відпочиває, так звана, «золота молодь», де дівчата-підлітки розфарбовані так, ніби вони зібралися «на панель», де сходяться представники так званої еліти, які є лідерами тіньового бізнесу та криміналітету. В принципі, ці всі «вогнища культури» Львова повинні розраховувати на те, що найближчим часом їхньою діяльністю предметно займеться профільна депутатська комісія з питань законності. Тому я всім їх передаю великий привіт. Графік їх відвідування скоро буде складений», - наголосив Юрій Михальчишин.

Він також зазначив, що, як правило, такі заклади порушують режим роботи: «Їх цілодобова робота є результатом їх особистого бажання, а не чинних дозволів».

Окрім того, музика, яка лунає, через брак належної звукоізоляції в житловому приміщенні заважає відпочивати мешканцям сусідніх квартир.

Депутат також зауважив, що ці ж заклади сприяють антисоціальним процесам, толерують споживання алкоголю, наркотичні засоби. За його словами, «нічні клуби є точками розповсюдження наркотичних засобів».

«Ми не слідчі та не прокуратура, але із свого боку ми робитимемо все, що від нас залежить, щоб повернути все у законне русло. Ніякої вибірковості тут не буде і ніяких особистих упереджень, симпатій чи антипатій», - зазначив Юрій Михальчишин.

Він також згадав про концептуальні розважальні заклади: «Не знаю, чим займалася міська рада останні два роки, адже є чимало звернень та скарг громадян не лише на нічні клуби, але й інші заклади. Це незаконні перепланування, це встановлення «трамваю» (кафе) біля пам’ятника Данилу Галицькому просто на пташиних правах. Давайте я там завтра поставлю бронепотяг і скажу, що це мій концептуальний заклад, і я тут хочу продавати пиво, горішки та сприяти культурній промоції Львова».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ