Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

«Свобода» у Верховній Раді стане гробокопачем для комуністів, - Фаріон

ВО «Свобода» у парламенті стане гробокопачем для комуністів. Так сьогодні, 11 січня, прокоментувала для Гал-інфо звернення Кіровоградського міського комітету КПУ до Презедента Віктора Януковича з проханням заборонити в Україні партії та організації націоналістичного спрямування, депутат Львівської обласної ради від ВО «Свободи» Ірина Фаріон.

«По-перше, якщо щось в Україні руйнує Україну, то це, в першу чергу, Комуністична партія, яку вже давно треба було б перейменувати у партію відстійників, деградантів чи партію загублених у просторі та часі істот. Одначе вони сповна вписалися у тимчасовий тандем з подібними до них регіоналами.

По-друге, щойно ми прийдемо до парламенту, то запропонуємо законопроєкт про заборону комуністичної ідеології як людиноненависницької, що завдала українцям невідворотних фізичних, культурних та духовних втрат. Ми їм цього ніколи не пробачимо і домагатимемось публічного суду над цим утіленням зла і виродження.

По-третє, є таке українське прислів’я, хто кричить бий злодія, той сам є злодієм. КПУ, за своєю суттю, не сприймає Української Держави, яка відбудеться тільки в тому випадку, коли вона стане за своєю суттю українською. Ці ж істоти не просто космополіти, вони взагалі неадекватні в історичному процесі з їхнім Леніном, Марксом та Енгельсом.

І нарешті четверте – їхнє бурхливе збудження щодо «Свободи» свідчить тільки про одне: Україна бандеризується і якщо ці запроданці на початку ХХ століття потопили націоналізм у крові, то тепер настала черга змести з арени української історії комуністичну ідеологію і її представників. У цьому і полягає одна із місій націоналістів - стати гробокопачами для цих недолюдків, які організували Голодомор, які були авторами низки постанов про заборону української мови, які знищили нашу Церкву, які були авторами виселення українців зі своїх етнічних територій, – і вони, рано чи пізно, за це все будуть відповідати», –наголосила Ірина Фаріон.

Читати також - Комуністи вимагають від Януковича заборонити «Свободу»

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ