Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

"Свобода" заявила про провокації на проміжних виборах до Львівської облради

Львівська обласна організація Всеукраїнського об’єднання "Свобода" заявляє про провокації на проміжних виборах до Львівської обласної раду з боку висуванця партії "Єдиний центр", який намагається використовувати у своїй кампанії бренд ВО "Свобода". Повідомила прес-служба Львівської обласної організації ВО «Свобода».

Як йдеться у заяві ЛОО ВО "Свобода", 13 січня 2013 року в ефірі Бродівського телебачення було показано відеоролик, у якому кандидат в депутати на проміжних виборах до Львівської обласної ради у виборчому окрузі №20 від партії «Єдиний центр» Михайло Залещук називає себе єдиним кандидатом-націоналістом. При цьому використовує фотоматеріали, на яких він разом із лідером ВО «Свобода» Олегом Тягнибоком, а також заступником голови ВО «Свобода» ОлегомПанькевичем. Таким чином Михайло Залещук намагається позиціонувати себе перед виборцем як кандидат, близький до ВО «Свобода».

"Львівська обласна організація Всеукраїнського об’єднання "Свобода" заявляє, що такими діями Михайло Залещук намагається ввести в оману виборців Бродівщини, використовуючи задля підвищення свого рейтингу бренд ВО "Свобода".

Заявляємо, що Михайло Залещук вже давно не має стосунку до ВО «Свобода»,оскільки його виключили з лав партії.

Наголошуємо, що Михайло Залещук є висуванцем на проміжних виборах до Львівської обласної ради у 20-му виборчому окрузі від ЛОО «Єдиний центр». Лідером партії «Єдиний центр» є Віктор Балога, який перебував на посаді міністра уряду Азарова-Тігіпка.

Закликаємо громадськість Бродівщини бути пильними, не піддаватися на провокації, не давати ввести себе в оману нечесним політикам, які застосовують маніпулятивні виборчі технології.

Наголошуємо, що згідно з узгодженою позицією об’єднаних опозиційних сил на проміжних виборах до Львівської обласної ради у двох округах на Бродівщині висунуто кандидатів від ВО "Свобода". Зокрема, увиборчому окрузі №20 цим кандидатом є Роман Ковальчук- відомий громадський діяч, соліст Львівської опери, уродженець Бродівщини, а в окрузі №19 – Юрій Шаваров, головний хірург Львівської області, відомий громадський діяч, довірена особа Ірини Сех", - йдеться в заяві.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ