Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Свободівці хочуть провести сесію Львівської облради

Фракція ВО «Свобода» у Львівській обласній раді збирає підписи за скликання чергової сесії облради ще влітку, а не всередині вересня, як це заплановано. Про це заявив 20 липня 2016 року депутат від ВО «Свобода» Михайло Нискогуз на зібранні представників фракцій для підписання звернення до Президента, уряду, парламенту щодо зниження тарифів. Повідомила прес-служба Львівської обласної організації ВО «Свобода».

«Фракція ВО «Свобода» вважає, що в такий важкий час обласна рада не має права відпочивати  до середини вересня. У Львівській області маса нерозв’язаних проблем, зокрема потребують термінових рішень обласної ради питання охорони здоров’я, освіти, зрештою, тарифної політики.

Я закликаю опозиційних депутатів підтримати ініціативу фракції ВО «Свобода» про скликання чергової  сесії  влітку», - наголосив Михайло Нискогуз.

Він повідомив, що фракція «Свободи» у повному складі – усі 12 депутатів – підписалася за скликання сесії, і сподівається, що ще знайдуться 16 депутатів, які підтримають свободівців.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ