Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Сигналізація від компанії «Ajax» – безпека, перевірена роками

Існують різноманітні засоби, якими люди забезпечують безпеку для своїх помешкань. Найголовніший елемент у даному випадку – це надійні та якісні замки.

Але є ще деякі варіанти, котрі здатні покращити безпеку. Один із них – система сигналізації. Вона здатна попередити власника помешкання або іншого приміщення про те, як зловмисники намагаються проникнути незаконно всередину.

Є багато варіантів різноманітних систем сигналізації. Одним із найкращих серед них вважається Аякс сигналізація – система, котра вироблена українськими спеціалістами та котра добре зарекомендовала себе не тільки в Україні, але й за кордоном. Вона є якісною, надійною та безпечною в плані зламів.

Складові елементи в системі сигналізації від компанії «Ajax»

Дана компанія виробляє різноманітні системи охорони, особливістю котрих є те, що вони є бездротовими. Класична охоронна система від даної компанії має такі складові елементи:

  • Центральний блок керування. Він називається «Ajax Hub». Його основною задачею є відстеження сигналів, котрі подають усі датчики, що розташовані всередині помешкання чи іншого приміщення. Центральний блок збирає інформацію, обробляє її та сам в автоматичному режимі вирішує, що робити з нею далі. При необхідності він відправляє отриману та оброблену інформацію власникові приміщення.
  • Датчики руху. Їх називають «Motion Protect». Їхня задача – слідкувати, чи є в приміщенні підозрілі рухи. Такі датчики (їх завжди кілька в приміщенні) можна запрограмувати так, щоб вони не реагували на домашніх тварин.
  • Датчики, що стежать за відкриттям вікон та дверей. Вони називаються «Door Protect». Вони слідкують, аби не було спроби несанкціонованого відкриття дверей та вікон. Якщо вона буде – відповідний сигнал одразу піде до власника помешкання.
  • Камери відеоспостереження та відеореєстратор. Вони завжди були невід’ємною частиною різноманітних систем безпеки. Завдяки їм користувач може в режимі реального часу побачити, що відбувається в помешканні.
  • Датчики, що відслідковують наявність витоку чадного газу та пожежі. У них задача відома: відслідкувати, чи немає вказаних моментів у приміщенні.
  • Датчики, що стежать за протіканням води. Вони можуть сповістити, чи не протікає десь вода. Це може врятувати власника від ризику затопити сусідів знизу.
  • Тривожна кнопка. Без неї також не існує жодної системи безпеки. Її встановлюють на спеціальному брелку.

Сигналізація від компанії «Ajax» – це сучасна система безпеки, котра добре себе зарекомендувала не тільки в Україні, а ще й за кордоном.

Переваги системи сигналізації «Ajax»

Дана система має ряд переваг, завдяки яким її достойно оцінили на українському та закордонному ринку. Серед переваг є такі:

  • Надійність. Система працює довгі роки без всяких проблем.
  • Швидкість у реагуванні. Якщо є якість проблеми в помешканні, то власник одразу отримає сповіщення.
  • Доступна ціна. Таку сигналізацію зможе дозволити собі кожна людина.

Система сигналізації «Ajax» прослужить довгі роки, вона є доступною та надійною.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ