Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Синютка і депутати продемонстрували повну ідилію

Сьогодні, 1 березня, під час засідання сесії Львівської обласної ради голова Львівської ОДА Олег Синютка доповів депутатам про виконання Програми соціально-культурного розвитку Львівської області у 2015 році. Про це повідомив кореспондент Гал-інфо з сесійної зали.

У своєму виступі він розповів про успіхи Львівської ОДА. Олег Синютка заявив, що Львівщина одна з перших впоралася із планом будівництва фортифікаційних споруд. Він додав, що наразі такі споруди збудували усі області, крім Запорізької та Донецької. "Львівська область була однією з перших і спорудила 12 фортифікаційних споруд на Сході", - сказав Олег Синютка.

Він також похвалився успішною мобілізації: "З одного боку, ми повинні говорити, що по Львівській області не був цілком виконаний план по мобілізації. Але на Львівщині друга за чисельністю кількість мобілізованих. Є у нас 211 героїв, які загинуло, є люди, які ще в полоні, і зараз ми працюємо над тим, щоб їх звільнити", - сказав Олег Синютка.

Він також додав, що на Львівщині вдалося об'єднати 15 територіальних громад, які самостійно прийняли рішення про об'єднання.

Успіхом Олег Синютка вважає і те, що в рейтингу Кабміну Львівщина піднялася з 23-ї сходинки на 7-му.
Депутати від різних фракцій хвалили роботу Олега Синютки і називали його "найкращим головою Львівської ОДА".

Своєю чергою Олег Синютка заявив, що йому дуже комфортно працювати з Львівською облрадою, бо він відчуває "повне порозуміння".

Під час обговорення "свободівці" зробили зауваження, що до Олега Синютки було надто мало питань.
Депутати не дали оцінку роботі голови Львівської ОДА, але проголосували за затвердження звіту 54 голосами.

Депутат Ярослав Качмарик нагадав, що раніше після звітів головам Львівської ОДА, як правило, давали незадовільні оцінки.
 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ