Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство  |  Кримінал

Ситник: Що більше працює НАБУ, то більший спротив

Що більше працюєх НАБУ, тим більше працівники антикорупційного відомства відчувають тиск і спротив. Про це сьогодні, 12 серпня, під час прес-конференції у Львові заявив директор НАБУ Артем Ситник, повідомив кореспондент Гал-інфо.
Директор НАБУ Артем Ситник. Фото - Serg Bobra

«Мої особисті відчуття такі: що більше ми починаємо працювати, то більший отримуємо супротив нашій  роботі. Починаються незрозумілі наміри провести обшук у нашому центральному приміщенні, що зайвий раз підтверджує необхідність наявності силового підрозділу НАБУ. Починають порушувати кримінальні провадження, починаються спроби дискредитації новостворених антикорупційних органів. Нас це не зупинить, але додатково мотивує, тому я розраховую, що супротиву такого у Львівському регіоні буде менше і це буде безпроблемне територіальне управління», - заявив Артем Ситник.

Він також додав, що у боротьбі з корупціонерами відчувається супротив.

«Коли ми з антикопунційним прокурор передали більше як 25 кримінальних справ до суду, то побачили певний супротив і, на жаль, вироків нема. Є вироки там, де фігуранти йшли на співпрацю зі слідством», - сказав Ситник.

Нагадаємо, що сьогодні, 12 серпня, у Львові відкрили територіальне управління Національного антикорупційного бюро України. Директором теруправління став Тарас Лопушанський. Приймальня НАБУ працюватиме на вул. Коперника.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ