Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

Ситуація із захворюваністю на коронавірус серед медиків області - контрольована, - Чемерис

Про ситуацію із захворюваністю на коронавірус серед медичних працівників сьогодні, 12 червня, в межах брифінгу за підсумками засідання комісії ТЕБ і НС розповів директор департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА Орест Чемерис, інформує прес-служба Львівської ОДА.

Зокрема йшлося про два медичні заклади - Клінічну лікарню швидкої медичної допомоги м. Львова та КНП ЛОР «Львівський обласний клінічний лікувально-діагностичний кардіологічний центр».

Як зазначив Орест Чемерис лікарня швидкої допомоги і надалі є лідером за кількістю захворювань на коронавірус серед медичних працівників.

«За весь час у лікарні швидкої допомоги захворіли 124 медиків. На сьогодні приблизно 60 медичних працівників вже одужали. Попри лідерство закладу, ситуація абсолютно контрольована. Зі слів керівництва, проводяться усі необхідні заходи. Інфіковані медики проходять лікування, контактні перебувають на самоізоляції», - розповів Орест Чемерис.

Контрольована ситуація і в Львівському обласному клінічному лікувально-діагностичному кардіологічному центрі. Заклад закритий на карантин, а медики отримують усю необхідну допомогу.

«Стан медиків, які знаходяться на лікуванні є легким, або близьким до середньої важкості. Лікування пацієнтів не проводиться, а уся необхідна допомога надається іншими закладами охорони здоров’я», - зазначив Орест Чемерис.

Зокрема пацієнтів, які потребуватимуть нагальної допомоги, в межах міста і області скеровуватимуть у Лікарню швидкої допомоги та Львівську обласну клінічну лікарню.

Окрім цього, ангіограф і можливість проведення стентування є у Дрогобичі, відтак мешканців всіх найближчих по територіальному принципу районів скеровуватимуть у Дрогобицьку лікарню.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ