Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Економіка  |  Cуспільство

Ситуація на ДП «Львівстандартметрологія» революційна – депутати облради

Постійна комісія Львівської облради з питань інвестиційної та регуляторної політики, ПЕК, енергоефективності та розвитку підприємництва учора, 7 лютого, на засіданні вирішила створити комісію для перевірки діяльності ДП «Львівстандартметрологія».

Поштовхом для такого рішення комісії став лист, анонімно надісланий працівниками підприємства, текст якого є у розпорядженні Гал-інфо.

Зокрема у листі зазначалось, що через призначеного з Києва генерального директора підприємства Коновала О. Г. працівники стали почуватись невпевнено на робочому місті. По-перше, новий керівник не має жодного досвіду роботи на подібному підприємстві. По-друге новий керівник створює передумови для корупції. На підприємстві запроваджена система «відкатів» для постачальників. У працівників поступово почали «зникати» премії. Змінено було банк, що обслуговував працівників підприємства. На підприємство все частіше беруть на роботу людей зі Сходу. Постійно ведуться спроби витіснити українську мову. І, на останок, єдиний в Україні Музей метрології, що існував на території підприємства, наразі більше не працює.

Комісія облради сприйняла ситуацію як революційну і вирішила направити отриманого листа до Львівської облдержадміністрації, в комісію з питань законності, до правоохоронних органів. А також створити комісію, яка зможе перевірити і оцінити ситуацію.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ