Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Такого аншлагу Маріуполь ще не бачив: "Океан Ельзи" зібрав 30 тисяч глядачів

Справжній ажіотаж викликав концерт гурту "Океан Ельзи" у Маріуполі, який відбувся ввечері 17-го травня у спорткомплексі "Іллічівець". Через те, що шоу було безкоштовне, прихильники музикантів почали займати чергу ще вранці.

Як повідомляють очевидці у соцмережі, концерт затримався через наплив людей та розпочався о 21.45 піснею "Вставай. Мила моя, вставай".

Судячи з реакції у соцмережі, маріупольці залишилися у неабиякому захваті від концерту "океанів".

От кілька найцікавіших цитат Вакарчука з прес-конференції, яка передувала концерту.

"Не судіть - і не судимі будете. Я не хочу нікому виправляти звивини. Я хочу співати для всіх. Ми віримо в силу мистецтва", - сказав Святослав, відповідаючи на запитання преси.

"Ми робимо все, щоб конфлікт, який був розв'язаний не нами, був завершений", - зауважив він.

Також Вакарчук повідомив, з ким з росіян спілкується.

"Підтримую стосунки з Земфірою, Макаревичем, Гребєнщиковим. Багато з ким у Росії. Ми сумуємо за мільйонами наших прихильників у Росії", - зізнався Славко.

Наступного дня на сторінці у Facebook "Океан Ельзи" подякував усім за успішний концерт.

"Дякуємо вам, Маріуполь! Ви - фантастичні! 30 тисяч людей зібралися 17 травня на площі та в залі СК "Іллічівець". Кожному з вас дякуємо за розуміння, терпіння, за енергію десятків тисяч сердець. Це з нами тепер! Безумовна подяка активістам та небайдужим громадянам, які вірять в себе, творять свою історію самі, тим, хто організував та провів флеш-моб запрошення", - зазначили музиканти.

Також гурт окремо подякував особовому складу поліції Донеччини, підрозділам Національноі гвардії, СБУ та ВСУ за збережену безпеку глядачів.

Таблоід

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ