Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

Тарас Кльофа зустрівся з студентами медичного коледжу «Монада»

Кандидат на посаду міського голови Львова Тарас Кльофа разом зі своєю командою учора, 8 жовтня, провів зустріч з студентами та професорсько-викладацьким складом медичного коледжу «Монада».

Участь у заході також взяли кандидати в депутати до Львівської міської ради від партії «Слуга народу» Юрій Хом’як, Марія Левко та Володимир Мартинюк. 

«Поспілкувались з викладачами і студентами Львівського медичного коледжу «Монада», який готує кваліфікованих медсестр і медбратів. Згодом вони будуть рятувати життя львів'янам і жителям Львівської області, - каже Тарас Кльофа. - В умовах пандемії цінність медичних кадрів складно переоцінити. Ми розповіли про цілі нашої команди і познайомили майбутніх медиків із гідними поваги людьми. 

Також готові сприяти використанню європейської практики у питанні орендної плати навчальних приміщень. Зокрема, у Польщі навчальні установи платять 1 долар США за оренду приміщень і мають постійну підтримку міської влади. Не бачимо жодних причин, щоб не впроваджувати настільки важливі кроки у Львові», - сказав Тарас Кльофа.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ