Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Тарас Копиляк: «У Самборі буде сучасний басейн»

Замовлено і нещодавно вже розроблено проєкт щодо спорудження у Самборі нового критого плавального басейну. Замовником виступив кандидат на посаду Самбірського міського голови Тарас Копиляк.

«Чую серед самбірчан, що переважна більшість виступає за будівництво сучасного плавального критого басейну. Сподівання самбірчан потрібно виправдовувати, тому не міг стояти осторонь цієї проблеми. У Самборі багато людей хочуть оздоровлюватися та якісно проводити своє дозвілля», - каже Тарас Копиляк.

Прикро, адже у Самборі ніколи не було плавального басейну. Наприклад, сусіднє місто Дрогобич за попередні п’ять років спорудило такий об’єкт у своєму місті. Додатково для цього вибили співфінансування з обласного та державного бюджетів. Тепер і школярі проводять там уроки фізичної культури. На жаль, Самбір не скористався такою можливістю.

Розмір полотна басейну – 25х8 м; 4 плавальні доріжки. Енергозберігаючі технології та сучасна система вентиляції басейну. Також – новітня система розумного освітлення. Серед додаткових опцій варто відзначити, що враховано потреби людей з обмеженими можливостями. Також тут буде тренажерний зал та джакузі. Важливим є те, що буде створено нові робочі місця.

«Документи на розроблення подав давно. Сьогодні вже можу показати ескіз цього об’ємного проєкту, який потребував часу для виготовлення. Головне, щоб було «зелене світло» для його реалізації. Тому сподіваюся, що незабаром місто матиме басейн доступний для всіх верств населення» - продовжує Тарас Васильович.

Зазначимо, що у програмі кандидата Тараса Копиляка є будівництво басейну і приємно, що ще до виборів почав виконуати свою обіцянку, яку дав виборцям.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ