Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

TEDxLviv 2020: вперше в історії конференції на сцені виступить штучний інтелект

Вже цієї суботи у Львові відбудеться TEDxLviv 2020: Zeitgiest. Вперше в історії конференції на сцені виступить штучний інтелект.
TEDxLviv 2020

Імпровізований виступ від Вікторії Бутуленко та Назара Сайкевича, промова про щастя від Венедикта Алексійчука, єпископа УГКЦ в Чикаго, який спеціально їде до Львова, щоб поділитись своєю ідеєю; виступ про креатив, який завойовує “Канських левів” з Віктором Шкурбою, засновником агентства ISD Group та багато інших яскравих тем звучатимуть цьогоріч зі сцени TEDx Львів: Дух часу (“ZEITGEIST”) 29 лютого на ‘Арена Львів’.

Зокрема, організатори продовжують експериментувати з форматами виступу. У 2017 на сцені прозвучала унікальна в історії TED промова без жодного слова від Олексія Малицького, а у 2020 промовцем стане штучний інтелект.

У основі його виступу гігабайти найрізноманітніших текстів та трьох тисяч промов, які лунали на конференціях TED та TEDx по всьому світі. В останній день зими він поділиться з слухачами своєю машинною мудрістю на тему щастя, стосунків та майбутнього технологій.

Всього цього року виступить 18 українців з різних куточків України та світу, а саме зі Львова, Києва, Мюнхена та Чикаго.

Подія має на меті зібрати більше 700 професіоналів з різних індустрій. Тема третьої конференції TEDx у Львові – філософська концепція ZEITGEIST. Її завдання - осмислити провідні ідеї та тренди сучасності.

“TEDxLviv - це, перш за все, люди об‘єднанні бажанням робити світ навколо себе кращим. Цього разу ми не хочемо знати, що нас чекає в майбутньому. Світ настільки швидко змінюється, що ми не встигаємо озирнутися довкола і розгледіти прекрасність миті тут і зараз. У полюванні за «успішним успіхом» ми втрачаємо справжніх себе і міряємо на себе «успішні кейси» з конференцій та відеоблогів. TEDxLviv запрошує всіх охочих на розмову. Розмову з нашими промовцями, розмову з однодумцями, розмову з собою”, - керівник TEDx у Львові, Олександр Чернологов.

Довідка

TED – це щорічна конференція, присвячена “ідеям вартих поширення”. Вона об’єднує людей усіх культур, які шукають більш глибоке розуміння світу.

TEDx – це локальна конференція, яка відбувається у Львові. Уперше TEDxLviv провели в 2011 році. Після перерви ми повернулися в 2017 році в оновленому складі організаторів. За три роки ми організували дві події та вже працюємо над наступною, яка відбудеться 29 лютого 2020 року. Її темою стане Дух часу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ