Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Темпи зростання товарної продукції у першому кварталі на ЗАТ «Львівський автомобільний завод» склали 330,3% в порівняльних цінах

За І квартал 2006 року ЗАТ  «Львівський автомобільний завод» виготовив 89 автобусів, об'єм виробництва склав 48 054,60 тис. грн. За аналогічний період минулого року було виготовлено 34 автобуси і об'єм виробництва складав 14 751,31 тис. грн. темпи зростання товарної продукції склали 330,3% в порівняльних цінах. Про це повідомила прес-служба підприємства. «Завод стрімко рухається вперед, ми постійно нарощуємо темпи виробництва», - зазначив голова наглядової ради Ігор Чуркин.

У лютому на підприємстві побував голова Національної Асамблеї інвалідів України Валерій Сушкевич, який ознайомився з новою моделлю міського автобуса «СітіЛАЗ» у конструкції, якої передбачені зручності для людей з обмеженими фізичними можливостями  і дав високу оцінку техніці, що випускається заводом. Також у лютому був підписаний договір зі спонсорства між ЗАТ «Львівський автомобільний завод» і Національним комітетом спорту інвалідів України (НКСІУ). «ЛАЗ»  став «Офіційним спонсором НКСІУ» і Офіційним спонсором української команди «IX зимових Паралімпійськіх ігор 2006 року в Турині».
4 березня в Києві відбулася презентація нової розробки ЗАТ «Львівський автомобільний завод» - зчленованого 18-метрового тролейбуса ЛАЗ Е291, аналогів якому немає в Україні.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ