Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Тендерний комітет задовільнив вимоги перевізників, тому їхню акцію протесту завершено

Акцію протесту перевізників завершено, тендерний комітет задовільнив їхні вимоги. Про це йшлося на засіданні тендерного комітету у Львівській області під головуванням Мирослава Сеника.
За його словами, перевізнику Івану Грицаю надали чотири тимчасові дозволи на перевезення за маршрутом „Трускавець – Львів” автостанція №8 через Самбір” та за маршрутом „Лішня – Львів” через Дрогобич. На обидва маршрути видаються по два дозволи, а також працевлаштовано п’ятьох чоловік, а саме Миколаївське АТП згодне укласти договір на оренду машин з двома людьми, по одному чоловіку візьме АТП 14631, фірми „Онікс” та „Вітязь”.
Маршрут „Трускавець-Львів” через Самбір був наданий фірмі „Базальт будсервіс”, цей дозвіл було відмінено і передано перевізнику Грицаю. За словами Мирослава Сеника. всі чотири тимчасові дозволи будуть діяти до наступного засідання тендерного комітету, тобто до травня, коли відбудеться наступний тендерний комітет, де і виставлять на конкурс ці маршрути. Як зауважує Мирослав Сеник, машина, яка була виставлена на спалення, не відповідає технічним вимогам перевезення, тобто відсутні гальмівні колодки на передніх колесах. В коментарі „Гал-info” голова Асоціації перевізників Леонід Мельник сказав, що ця машина не використовувалась для перевезення пасажирів, але вона є в робочому стані: „Машина приїхала своїм ходом і своїм ходом поїде”.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ