Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Теодор Дяків судитиметься з міською владою

Депутат міської ради,член Громадського форуму Львова, Теодор Дяків подав позов до Галицького районного суду м. Львова про визнання протиправними рішень Львівської міської ради, якими встановлено пільгові ціни на продаж об’єктів комунальної власності окремим партійним осередкам у м. Львові. Про це „Гал-info” повідомила прес-служба Громадського форуму Львова.
Громадський форум Львова звертається до керівництва партій, які фігурують у списку, зобов’язати місцеві осередки повернути незаконно присвоєне майно громади, вимагає від міського голови, депутатів міської ради усунути зловживання і порушення закону, а також  сподівається на неупередженість суду, дотримання ним духу і літери законів у вирішенні цієї справи.
Як нагадує Громадський форум Львова, у грудні минулого року він оприлюднив факти, згідно з якими міська скарбниця втратила внаслідок такої «приватизації» мільйони гривень. Йшлося, про викуп приміщень під офіси партійними осередками НРУ, ВО «Батьківщина», УНП, КУН, ГО «Нова хвиля». ГФЛ звернувся тоді до керівництва партійних осередків із пропозицією самотужки усунути ці порушення закону шляхом компенсації  завданих міській скарбниці збитків, інакше Форум буде вимагати це через суд.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ