Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Тепловики Львова готові до опалювального сезону

Тепловики Львова готові до опалювального сезону — повідомили сьогодні на прес-конференції директор ЛМКП «Львівтеплоенерго» Ігор Марчак та ЛКП «Залізничтеплоенерго» Мирон Терех.
 Так, як зазначив Ігор Марчак, майже всі роботи із підготовки до осінньо-зимового періоду «Львівтеплоенерго» виконало і вже з першого жовтня почне останню перевірку готовності до вступу в зиму. За словами ж Мирона Тереха, «Залізничтеплоенерго» станом на сьогодні до зими підготувалося  90%.
 Загалом упродовж міжопалювального сезону обидва теплові підприємства замінили більше шести кілометрів теплових мереж, які були в аварійному стані.
Вже сьогодні до вступу в зиму готові 127 котелень, 160 бойлерів, 60 індивідуальних теплових пунктів, ТЕЦ-1, ТЕЦ-2, які обслуговує «Львівтеплоенерго» та 22 котельні і 35 бойлерних ЛМКП «Залізничтеплоенерго».
 Із початком опалювального сезону, як наголосив Ігор Марчак, у будинках львів’ян відновиться також гаряче водопостачання за графіком. Нагадаємо, в кінці літа в цілях економіки подачу гарячої води обмежили тільки вечірніми годинами.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ