Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Терористи обстріляли Трьохізбенку, загинула молода жінка

Протягом середи терористи ЛНР регулярно обстрілювали населені пункти на підконтрольній Україні території з різних видів зброї. Про це йдеться у повідомленні на сайті Геннадія Москаля.

"У м.Золоте Попаснянського району дві мінометні міни влучили у ферму, частково зруйнувавши її, — повідомляє голова Луганської ОДА Геннадій Москаль. — У сусідньому селі Нижнє бойовики намагалися з артилерії знищити понтонно-мостову переправу через Сіверський Донець. Снаряди вибухали в безпосередній близькості біля хат, на щастя, руйнувань та потерпілих немає. Вкотре було здійснено мінометний обстріл с.Кримського Новоайдарського району. Постраждалих та значних руйнувань немає".

Зате в с.Трьохізбенка цього ж району не обійшлося без жертв. Після чергового обстрілу села бойовиками з боку Красного Лиману 27-річний місцевий мешканець виявив на своєму городі мінометну міну, що не вибухнула. І вирішив самотужки винести її подалі від хати. Міна вибухнула, в результаті чого на місці загинула 28-річна дружина господаря. Сам він із важкими травмами госпіталізований.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ