Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Тетяна Клімченко — бронзова призерка Чемпіонату Європи з велоспорту

Як повідомили 12 листопада Гал-інфо у пресслужбі ЛОДА, 26-річна велосипедистка Львівщини, уродженка Червонограда Тетяна Клімченко виборола бронзову медаль Чемпіонату Європи з велоспорту на треку у гонці скретч.

Це індивідуальна гонка, в якій учасниці здолали 40 кіл.

Серед 14 спортсменок, що змагались за перемогу, львівську велосипедистку випередили лише представниці з Італії та Білорусі. Тетяна тренуються у Львівській школі вищої спортивної майстерності під керівництвом Ореста Тичка та Валерія Романенкова. Перший тренер Тетяни — В’ячеслав Рудько.

«Наполеглива праця завжди дає результат: у складі національної збірної Тетяна довго і наполегливо готувалась до цих змагань. Спочатку на навчально-тренувальному зборі у Туреччині, а потім 10 днів безпосередньо на велотреку, на якому й відбуваються змагання. Здобуття призового місця спортсменом на такому рівні — це завжди гордість не тільки для області, а й для всієї держави», - зауважує керівник Управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА Роман Хім‘як.

Нагадаємо, чемпіонат Європи з велоспорту триває у болгарському Пловдиві. Львівщину на цих змаганнях у складі національної збірної представляє троє спортсменок.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ