Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Ткаченко націлився на пост Кличка: уже подав декларацію

Народний депутат від "Слуги народу" екс-гендиректор телеканалу "1+1" Олександр Ткаченко подав декларацію кандидата на пост голови Київської міської державної адміністрації.

У декларації Ткаченко зазначив, що йому належить 5% телерадіокомпанії "Студія 1+1", 25% ТОВ "Бабель", майже 17% "Квартал ТВ", майже 17% "1+1 продакшн". Про це інформує УП.

Ткаченко - кінцевий бенефіціар 12-ти ТОВ, а саме: "СОЛЮШНЗ", "ВІЖН ТБ", "ВІЖН МЕДІА", "ПЛЮС ТБ", "БАБЕЛЬ", "КІНОЛАВ", "КНИГОЛАВ", "БАВАРСЬКИЙ ДВІР", "ФОНД РОЗВИТКУ КІНОМИСТЕЦТВА","НОВА КІНОСТУДІЯ", "ПЛАНЕТА КІНО", "НТМ" та 2-х приватних товариств – СІНЕМА ЛАВ ЛТД ( зареєстрована у Британії) та "А.Т.ТРЕЙДІНГ".

Торік він заробив за основним місцем роботи на телеканалі "1+1" майже 30 мільйонів гривень, а його дружина Ганна - майже 13 млн грн. 

Нардеп зберігає 300 тисяч доларів готівкою та понад 10 тисяч долар на банківських рахунках, ав дружина - 30 тис. дол. готівкою, майже 5 тисяч доларів  і більше 170 тисяч гривень у банках.  

Також екс-гендиректор телеканалу задекларував три торгових марки: словесний знак латинськими літерами "ТКАЧЕНКО", словесний знак "НОВА СТУДІЯ" і "НОВА МОВА".

У подружжя дві квартири у Києві площею 133 і 46 кв.м. Ткаченко пересувається на Range Rover Sport 2013 року випуску, який належить "1+1", а його дружина їздить на BMW X5 2016 року випуску.

Екс-нардеп Сергій Лещенко у Telegram повідомив, що Ткаченка можуть призначити головою КМДА вже в середу. За його словами, 9 жовтня буде засідання Кабміну, на якому урядовці можуть проголосувати за відповідне подання президенту.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ