Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

ТОП-3 гібридних авто, які ви можете купити в Україні

ТОП-3 гібридних авто, які ви можете купити в Україні, - AutoMoto.ua

Від інноваційних диковинок до невід’ємної частини авторинку, гібридні автомобілі пройшли довгий шлях. Це означає, що зараз існує більше можливостей, ніж будь-коли, та що покупцям не потрібно відмовлятися від таких речей, як комфорт, практичність або навіть швидкість, прагнучи отримати найкращу економію палива. Експерти найбільшого в Україні сайту-агрегатора оголошень про продаж транспортних засобів AutoMoto не бачать сенсу купувати хороший гібрид, який не має якостей достойного авто. Саме тому, пропонуємо вашій увазі трійку кращих автівок з гібридним силовим агрегатом.

Вибір Automoto.ua: Toyota Prius

Чому його варто купити: Пріус продовжує визначати категорію гібридного транспорту майже у всіх відношеннях

Кому він підходить: кожному, хто ненавидить відвідувати автозаправні станції

Скільки коштує авто з пробігом (згідно сайту Автомото): $ 6,019+

Чому ми обрали Toyota Prius:

Слова «Prius» та «гібрид» - синоніми, що не дивно. Гібридний бестселер від Тойота продовжує віддавати  першочергове значення економному споживанню палива, адже ефективність – його основна ціль. Разом з тим, Prius не змушує покупців йти на будь-які вагомі компроміси.

Тойота Пріус найбільш економічний гібридний автомобіль на сьогоднішній день, який споживає 4,52 л/100 км., відповідно тесту Автомото. Такий показник досягається завдяки перевіреній системі Hybrid Synergy Drive від Toyota, та 1,8-літровому 4-циліндровому двигуну, який досягає 40-відсоткового термічного ККД, що набагато більше ніж демонструє переважна кількість двигунів. Також Prius має дуже низький коефіцієнт опору - 0,24. Відповідно, такий по справжньому незначний аеродинамічний опір допомагає покращити швидкість. Дизайнерам Toyota вдалось досягти цього, одночасно, зберігши простору кабіну та практичну форму хетчбеку.

Prius досі носить звання чемпіона по економії палива. Проте, акцент актуальної версії на спортивному управлінні та сучасних технологіях, загалом робить його кращим автомобілем, ніж коли-небудь до цього.

Найкращий седан із гібридним силовим агрегатом: Honda Accord Hybrid

Чому його варто купувати: він більш потужний та більш економічний, ніж будь-який інший гібридний седан середнього розміру.

Кому він підходить: водіям, які хочуть гібридний автомобіль, який зовні не відрізнятиметься від звичайого.

Скільки коштує авто з пробігом (згідно сайту Автомото): $10,882+

Чому ми обрали Honda Accord Hybrid:

Якщо ви хочете гібрид, що нічим не відрізняється від звичайного автомобіля - нині, багато виробників пропонують гібридні версії своїх популярних середньорозмірних седанів. Серед найкращих у цій групі Хонда Аккорд Hybrid, який повернувся у 2017-у оновлений та більш потужний.

Згідно тесту Automoto, Accord досяг позначки 4,9 л/100 км, при комбінованому циклі, ставши найбільш економічним седаном середнього розміру на сьогоднійшній день. За ефективністю він майже наздогнав Prius, не маючи аеродинамічних переваг, притаманних Toyota. Силовий агрегат Аккорд, у серці якого 2-літровий 4-циліндровий двигун, влаштований таким чином, щоб використовувати в основному електроенергію, при їзді. Саме електричний мотор переважно приводить у рух колеса, в той час як двигну виступає генератором. Продуктивність системи у 212 к.с., також є найкращою серед седанів цього розміру. Маючи досвід водіння негібридного Accord, ми впевнені що гібридна версія цього седану забезпечить приємні вираження від їзди.

Найкращий гібридний кроссовер: Toyota RAV4 Hybrid

Чому його варто купити: це гібрид, який не боїться поганої погоди

Кому він підходить: тим, хто живе у засніженій місцевості

Скільки коштує авто з пробігом (згідно сайту Автомото): $23,000+

Чому ми обрали Toyota RAV4 Hybrid:

РАВ4 пропонує параметри, які у сукупності практично не можливо знайти в жодному іншому авто: гібридний силовий агрегат, повний привід та кузов кроссовера з високою посадкою. Враховуючи нинішню популярність кроссоверів, трохи диво, що інші автовиробники не слідували прикладу Тойота.

У результаті маємо автомобіль, який пропонує можливість безперешкодного пересування за погіршених погодних умов та велику кількість місця для багажу, проте із значно менше відчутною витратою палива, ніж у звичайних позашляховиках (він споживає 7,35 л/100 км, згідно даних від Автомото). Силовий агрегат створений на базі технології Hybrid Synergy Drive від Toyota, з доданим електромотором для управління задніми колесами. Це виключає потребу у карданному валі, зменшуючи вагу та збільшуючи простір у кабіні.

RAV4 також забезпечує кращі враження від їзди, які дуже відрізняються від відчуття дешевизни, що було притаманне деяким кроссоверам раніше. Стосовно ж покупців вантажних автомобілів, гібридна версія пропонує більшу практичність для людей, котрим необхідно трохи більше місця, ніж у звичайному седані чи хетчбеку.



 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ