Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Торік у Львові введено в експлуатацію 80,7 тис. кв. м багатоквартирних будинків

Протягом 2010 року у Львові введено в експлуатацію 14 багатоквартирних житлових будинків загальною площею 80,7 тис. кв. м. Індивідуальних житлових будинків збудовано 298, площею 32 тис. 541 м кв. А також введено в експлуатацію 302 об'єкти соціально-культурного призначення площею 144,2 м кв. Про це повідомила прес-служба ЛМР.

Відповідно до рішення виконавчого комітету від 05.02.2010 № 109 «Про порядок погодження прийняття в експлуатацію закінчених будівництвом приватних житлових будинків садибного типу, дачних та садових будинків з господарськими спорудами та будівлями, споруджених без дозволу на виконання будівельних робіт» прийнято в експлуатацію 277 індивідуальних будинків загальною площею 45,6 тис. м кв.

Зокрема, у місті збудовано 10-ти поверховий будинок з вбудованими офісними приміщеннями та автостоянками на вул. Володимира Великого - вул. Л. Перфецького; багатоквартирний будинок на вул. М. Лукаша; 6-8-12-ти поверховий житловий будинок з адміністративно-торговими приміщеннями та підземною стоянкою автомобілів на вул. В. Караджича, 29. Крім того, торік введено в експлуатацію храм св. Олексія УГКЦ на вул. М. Лукаша, торговий центр на вул. Дж. Вашингтона, 8, житловий будинок готельного типу з офісними приміщеннями та кафе на вул. О. Стороженка, 21, науково-медичний центр «Свята Параскевія» на вул. Заводській, 7, комплекс міжрегіонального центру соціально-трудової, професійної та медичної реабілітації інвалідів на вул. Донецькій, 7 та інші.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ