Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Трамп чекає на Зеленського в Білому домі

Президент США Дональд Трамп заявив на брифінгу для журналістів в суботу, 2 листопада, що він готовий прийняти у себе президента України Володимира Зеленського в Білому домі.

Про це повідомляє УНН з посиланням на Politico і трансляцію виступу Трампа.

"Він (Зеленський), ймовірно, приїде (в Білий дім)", - підкреслив Трамп, відповідаючи на питання про те, чи запросить він Зеленського в Білий дім. Журналістів цікавила можливість зустрічі двох лідерів в американській столиці.

"Вважаю, я говорив з ним двічі. Я б дуже хотів, щоб він приїхав в Білий дім, якщо він хоче приїхати. І я думаю, що він хотів би приїхати. Вважаю, він приїде дуже скоро", - додав президент, не уточнивши терміни візиту Зеленського.

"Він (Зеленський) - хороша людина. Він був обраний під час неймовірної корупції в Україні, яка сильно мене турбує", - резюмував Трамп.

Нагадаємо, Трамп назвав Зеленського "новим російським президентом".

Раніше 25 вересня під час зустрічі в Нью-Йорку в рамках участі у роботі 74-ї сесії Генеральної Асамблеї ООН Президент США Дональд Трамп подякував Президенту України Володимиру Зеленському за те, що останній зробив його більш знаменитим.

У той день Білий дім опублікував відредагований запис телефонної розмови між двома лідерами, який зараз є предметом розслідування у рамках процедури імпічменту Трампа.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ