Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Трамп нарахував собі 561 рік ув'язнення враховуючи усі обвинувачення

Колишній президент США Дональд Трамп стверджує, що йому може загрожувати до 561 року ув'язнення після того, як Міністерство юстиції США висунуло йому звинувачення у зв'язку зі спробами скасувати результати виборів 2020 року.

Про це Трамп повідомив своїм прихильникам у середу в електронному листі для збору коштів, пише "Європейська правда" з посиланням на The Hill

"Після того як корумпований Мін'юст Шахрая Джо знову незаконно висунув звинувачення проти вашого покірного слуги, звіти свідчать, що мені загрожує 561 РІК ув'язнення через полювання на відьом з боку лівих сил", – написав Трамп в електронному листі.

Видання підкреслило, що підсудних рідко засуджують до максимальних термінів ув'язнення за всі злочини, за які їх визнано винними. Крім того, терміни з різних звинувачень можуть взаємозараховувати.

Колишній президент зіткнувся зі звинуваченнями щодо його роботи з секретними матеріалами в Мар-а-Лаго після того, як він залишив Білий дім. Також Трамп фігурує у справі про виплати порнозірці Стормі Деніелс, які були зроблені з передвиборчого фонду.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ