Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Трамп офіційно погодився брати участь у виборах

Кандидат у президенти США Дональд Трамп офіційно прийняв пропозицію від Республіканської партії брати участь у виборах.
AP Photo / Paul Sancya

Про це він сказав під час з’їзду в Мілуокі, передає hromadske з посиланням на CNN.

Перед тим, як офіційно прийняти номінацію, він заявив, що балотується, щоб стати «президентом усієї Америки», адже, за його словами, «немає перемоги в перемозі для половини Америки».

«Тож сьогодні ввечері з вірою та відданістю я з гордістю приймаю вашу кандидатуру на пост президента Сполучених Штатів», — додав згодом Трамп.

Також він вийшов на трибуну перед натовпом із «посланням впевненості, сили та надії». Під час промови Трамп заявив, що вивід американських військ з Афганістану спонукав росіян до вторгнення в Україну, цитує «Голос Америки».

«Почалося це з катастрофічного виведення військ з Афганістану, найгіршого приниження в історії нашої країни. Підбадьорена тією катастрофою, росія вдерлася в Україну, вони побачили цю групу людей, які виявились некомпетентними», — сказав він і додав, що може зупинити війни, зробивши один телефонний дзвінок.

За його словами, за його президентства «росія нічого не забрала», тоді як за президента Буша рф вдерлася в Грузію, за президента Обами — захопила Крим, а за президента Байдена — «полює на всю Україну».

Крім того, Трамп виклав свої обіцянки щодо другого терміну, серед яких знизити вартість харчових продуктів та бензину, скоротивши витрати на енергоносії, повернути робочі місця, позбутися податків на чайові та знизити податки загалом, а також «захистити кордон».

Щодо кордону кандидат у президенти США сказав, що закриє його «в перший день» і завершить будівництво стіни на південному кордоні США, водночас пообіцявши «розпочати найбільшу операцію з депортації в історії нашої країни».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ