Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Трамп запропонував Мексиці оголосити війну наркокартелям

Президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп заявив про готовність США разом із Мексикою оголосити війну наркокартелям.

Заява пролунала після трагедії в Мексиці, де випадковими жертвами стрілянини між двома бандами стали американці. Загинули три жінки та семеро дітей, у тому числі двоє немовлят, - передає Українська правда.

"Чудова родина та її друзі зі штату Юта опинилися між двох жорстоких наркокартелів, які стріляли один в одного, в результаті чого було вбито багато чудових американців, у тому числі маленьких дітей, а деякі зникли безвісти", - написав Трамп.

Він наголосив: якщо Мексиці потрібна допомога в очищенні від "цих монстрів", Сполучені Штати готові "швидко й ефективно" виконати цю роботу.

"Картелі стали настільки великими й потужними, що іноді потрібна армія, аби перемогти армію", - зауважив глава Білого дому.

У цьому зв'язку він підкреслив, що очікує від Мехіко лише сигналу про необхідність підтримки.

"Для Мексики настав час за допомогою Сполучених Штатів розпочати війну проти наркокартелів і стерти їх з лиця землі. Ми просто чекаємо дзвінка від вашого чудового нового президента", - заявив президент Трамп.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, у США сталась стрілянина на геловінській вечірці, загинули 4 людини.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ