Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Трамп запросив лідерів Конгресу на брифінг щодо безпеки кордонів

Президент США Дональд Трамп запросив лідерів Конгресу на брифінг, щоб переконати їх виділити 5 млрд доларів на прикордонну стіну.

Президент США Дональд Трамп у вівторок запросив лідерів Конгресу на брифінг у Білому домі щодо безпеки кордонів, намагаючись переконати їх виділити в бюджеті 5 млрд доларів на прикордонну стіну.

Про це повідомляє Українська Правда з посиланням на  АР News.

Зустріч запланована на 2 січня - за день до того, як демократи отримають контроль у Палаті представників. 

Очікується, що лідери у Сенаті і в Палаті представників від кожної з 2 партій зустрінуться з офіційними особами з міністерства внутрішньої безпеки США.

Трамп запросив лідерів Конгресу на брифінг псля того, як демократи опублікували свій план виходу з "шатдауну", який не включає в себе нове фінансування стіни на кордоні з Мексикою.

При цьому демократи пропонують виділити 1,3 мільярда доларів на будівництво стіни на кордоні з Мексикою замість 5 млрд, як вимагав президент США Дональд Трамп.

Нагадуємо, що американські сенатори не змогли узгодити проект бюджету країни, через що в США тимчасово призупинилася робота держустанов, виник так званий "шатдаун".

Документ не був прийнятий через розбіжності між демократами і республіканцями щодо планів президента США побудувати стіну на кордоні з Мексикою, так як Трамп вимагає виділити майже 6 мільярдів доларів на фінансування стіни, а демократи категорично відкидають цю пропозицію.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ