Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Трамваї № 1 та № 2 знову курсують вулицею С. Бандери

Смуга руху біля підпірної стінки по вул. Бандери вже відкрита для руху автівок та громадського транспорту.
фото Олена Ляхович, Гал-інфо

Про це повідомили у ЛКП «Львівавтодор», передає пресслужба ЛМР.

«Ця смуга руху була перекрита близько чотирьох місяців у зв’язку з демонтажем аварійної підпірної стінки біля Органного залу. Роботи проводять в межах реконструкції вул. Бандери на замовлення ЛКП «Львівавтодор». Станом на зараз стару підпірну стінку вже повністю демонтовано, а щоб укріпити пагорб біля Органного залу, облаштовано нову стінку, поверх якої залишається зробити земляний схил зі зеленими насадженнями. Через погодні умови наразі ці роботи призупинені», - повідомили у ЛКП «Львівавтодор». 

Відтак від сьогодні, 19 грудня, за інформацією ЛКП «Львівелектротранс», трамваї № 1 та № 2 відновили рух за звичними маршрутами.

«Одиничка» та «двійка» у напрямку «від центру» курсують через площу Ринок, вулиці Дорошенка, Коперника. Сьогодні на маршрутах курсують 6 трамваїв №1 з орієнтовним інтервалом 10 хв, та 8 трамваїв №2 з орієнтовним інтервалом 8 хв. 

«Наші трамваї курсують згідно з розкладами, які передбачають оптимальний та рівномірний інтервал руху на кожному з маршрутів. Проте інколи відбуваються затримки руху з причин, незалежних від діяльності Львівелектротрансу: через затори, неправильне паркування авто, технічні причини тощо», - пояснили у ЛКП «Львівелектротранс».


 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ