Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Транспортна комісія підтримала створення нових паркомісць у Львові

Комісія транспорту, зв'язку та міської мобільності Львівської міської ради підтримала створення паркомісць на вулицях Фурманській та В. Чорновола.

Сьогодні, 1 липня, під час засідання комісія транспорту, зв'язку та міської мобільності Львівської міської ради підтримала проєкт ухвали щодо доповнення до переліку спеціальних земельних ділянок, визначених для забезпечення платного паркування транспортних засобів. Зокрема, члени комісії проголосували за створення 14-ти паркомісць на вул. Фурманській, а також 24-х службових на вул. В. Чорнолова, 45.

Натомість пропозицію про створення 80-ти службових місць для паркування на вул. В. Навроцького, 23, комісія вилучила з проєкту ухвали. Зазначимо, що нові паркомісця мали бути розташовані біля Лікарні Святого Луки Першого територіального медоб’єднання Львова.

Депутат Львівської міської ради Володимир Лесик пояснив, що створення на цій територій службових паркомісць обмежить доїзд пацієнтів до лікарні. Адже службові паркомісця розраховані виключно для транспорту працівників. “Я проти платного чи службового. Обмежувати заїзд пацієнтів до Лікарні - я проти”, - зазначив депутат. 

Керівник транспортної комісії Ігор Зінкевич також пояснив, що важливо затвердити єдині норми для паркомісць біля усіх лікарень. Адже зараз біля лікарні на вул. Миколайчука паркування є платним. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ