Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Travelage: форум самостійних подорожей

За статистикою 77% українців ніколи не були за кордоном. 77% – це більше 32-х мільйонів чоловік. Більше, ніж все населення Австралії. Якби всі ці люди взялися за руки, то могли б водити хоровод по екватору. У світі 195 держав, але за все своє життя ці 77% не побачать своїми очима жодної країни, крім своєї рідної. Повідомило видання Inspired.

Чому вони нікуди не їдуть? Адже їх не замкнули в клітці. Коли запитуєш, хотіли б поїхати – завжди чуєш “Так!”, і відразу очі в підлогу. Страх, мало грошей, невпевненість у собі, відсутність попутників, недолік потрібної інформації. Все це – вирішувані проблеми. Зрозумієш як їх подолати – і зможеш поїхати куди завгодно.

Саме заради цього і був створений Travelage. Це перший форум такого роду. Його завдання за один день показати всі можливості самостійних подорожей. Його місія – зробити все, що б ця жахлива статистика зменшилася хоча б на 1%. Хоч на один. 

Як спланувати навколосвітню подорож за дві тисячі доларів? Як прожити рік в Антарктиді? Пройти на яхті всіма океанами. Доїхати на велосипеді до Китаю. Проплисти на каяку до Чорного моря. Поїхати вчитися в Оксфорд. Дізнатися, як багато цікавого приховано в здавалося б вивченому вздовж і впоперек Києві. Як відпочити на мільйон і, найголовніше, де його взяти? Як потрапити на кращі фестивалі планети? І врешті-решт зняти про все це телепередачу.

Крім того, на спеціально організованих майстер-класах ви навчитеся надавати першу медичну допомогу. Дізнаєтеся про те, як заощадити до 80% грошей в дорозі. Отримайте готовий набір найнеобхідніших для мандрівників фраз англійською та іспанською мовою.

Одна з найпопулярніших відмазок: “Мені нема з ким поїхати”. Ми її у вас заберемо. На форумі пройде Travel Speed Dating, де ви знайдете для себе попутника в будь-яку країну світу. А через дошку оголошень зможете знайти все, що вам потрібно для подорожей. Досить відкладати життя. “Коли-небудь, потім” – це хвороба, яка рано чи пізно поховає всі ваші мрії разом з вами.

Inspired

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ