Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

«Травневих» канікул цього року не буде. Перелік державних вихідних

Новорічні слова Януковича і Азарова про те, що українці в 2011 році багато працюватимуть, справдилися. Прес-служба Міністерства соціальної політики оприлюднила список свят, які будуть вихідними днями в нинішньому році. Їх зовсім небагато, і всього три випадають на вихідний, що автоматично збільшує кількість неробочих днів на один.

До речі, не варто очікувати неробочих тижнів, які практикувала попередня влада. Тоді, якщо кількість робочих днів між святами була невеликою, близько двох-трьох,їх робили вихідними, переносячи робочі дні на вихідні дні наступних місяців. Наприклад, більше тижня ми святкували Новий рік і Різдво в 2010 році, а в 2009-му - Першотравень і День Перемоги. У минулому році уряд Азарова відмовився робити «травневі» канікули.

8 Березня. Це свято випадає на вівторок. У понеділок напередодні треба встигнути не тільки попрацювати, а й закупити подарунки прекрасній половині.

23, 24 і 25 квітня. Великдень. Нас чекає відразу три вихідних, оскільки день воскресіння Ісуса Христа випадає на неділю (24 квітня), отже, неробочим буде ще й наступний понеділок.

1, 2 і 3 травня. Першотравень. Випадає на неділю. Але офіційним святом вважається і день 2 травня, так що неробочим стає вівторок. До наступних вихідних – лише три робочих дні - 4, 5 і 6 травня.

9 травня. День Перемоги. Випадає на понеділок.

12, 13 червня. Трійця.

28 червня. День Конституції. Випадає на вівторок.

24 серпня. День Незалежності. Випадає на середу.

Сегодня

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ