Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Тренер «Галичанки» Тетяна Штефан: Перемоги над «Дніпрянкою» простими не були

Головний тренер львівської «Галичанки» Тетяна Штефан прокоментувала дві перемоги діючих чемпіонок України над херсонською «Дніпрянкою». Нагадаємо, «Галичанка» святкувала перемоги на виїзді з рахунками 27:23 та 37:22 і одноосібно очолила турнірну таблицю жіночої Суперліги.
wz.lviv.ua

-Не можу сказати, що перша гра була нервовішою за другу, - каже Тетяна Штефан. – По ходу першого матчу ми увесь час лідирували у рахунку, не дозволяли суперницям впритул до нас наблизитися. На жаль, ми мали проблеми у центрі захисту, були ситуації, коли в обороні ми грали невдало. Окрім того, суперник не дозволив нам зробити багато контратак, а з позиційної атаки забивати було складніше. Після першого матчу ми проаналізували свої помилки, зрозуміли чому невдало грали у захисті, і відповідно нам було уже легше у повторній грі.

У повторному матчі уже краще зіграли у захисті. Саме грою в захисті я задоволена. Незважаючи на це, не можу сказати, що ми здобули легку перемогу. Команда з Херсону завжди боролася з першої до останньої хвилини. Втім, ми і налаштовувалися на такі поєдинки, знали, що нам легко не буде. На кожного суперника ми стараємося налаштуватися максимально відповідально. Нам немає різниці з ким грати.

-Як впливає на ігри «Галичанки» відсутність травмованої Наталії Савчин?

-Важко без неї. Навіть коли нема Наталі ми не змінюємо свій стиль гри. Наталя Савчин дуже корисно грала саме в обороні. Хотілося б, щоб вона якнайшвидше повернулася на ігровий майданчик. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ