Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

ТРК «Львів» підготувало до Дня Незалежності дві прем’єри

24 серпня в ефірі ТРК «Львів» український глядач зможе подивитися два прем’єрні покази робіт львівських телемайстрів. Перший з них вийде на екрани о 18.00. Це – авторський фільм відомої журналістки, телеведучої та волонтера Оксани Клим «Ціна Незалежності». Про це повідомила прес-служба ТРК «Львів».

У ньому – живі емоції свідка подій на Сході, живі кадри з війни, живі переживання мирних мешканців та дітей зони АТО. А ще – історичні паралелі, які зафіксовано устами легендарного сотника УПА Мирослава Симчича (Кривоноса) та інших непересічних постатей. Головне гасло стрічки – «Ми різні, але ми єдині, у нас одна ціль – міцна мирна країна! Боротьба триває, перемога буде за нами!».

Інша прем’єра – перший фільм із цілого циклу «Народжені вільними». Авторка стрічки – журналістка і режисер ТРК «Львів» Ауріка Стратан, - присвятила свою роботу Катерині Зарицькій – видатній українській патріотці, жінці-мучениці, жінці-воїну. Вона могла стати блискучим математиком, талановитим музикантом, видатним дослідником, але обрала інший шлях. Про історію життя і боротьби Катерини Зарицької  дивіться 24 серпня о 19:00 на «ТРК-Львів». 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ