Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Трудовому колективу „Львівської залізниці” представили нового керівника

21 вересня відбулося урочисте представлення начальника Львівської залізниці Михайла Мостового. Представляв нового керівника генеральний директор “Укрзалізниці” Володимир Козак, який задля цього приїхав з робочим візитом до Львова, - повідомили „Гал-іnfо” у прес-службі Державного територіально-галузевого об’єднання „Львівська залізниця”.
Нагадаємо, постановою Кабінету Міністрів України від 20.09.2006 №1321 Мостовий Михайло Васильович був звільнений з посади заступника генерального директора Укрзалізниці і Постановою Кабінету Міністрів України від 20.09.2006 №1333 призначений начальником Львівської залізниці.
Народився 3 серпня 1952 року на Тернопільщині. У 1976-му закінчив Московський інститут інженерів залізничного транспорту.
Трудову діяльність розпочав у 1976 році майстром котельно-механічного заводу "Електросталь" (Московська область). З 1979-го – на Львівській залізниці: завідуючий вантажним двором, заступник начальника станції Тернопіль, начальник оперативно-розпорядчого відділу, заступник начальника служби контейнерних перевезень і комерційної роботи, начальник об'єднання організації комерційної роботи і експедування, начальник служби комерційної роботи та маркетингу Львівської залізниці. Із травня 2000 року – заступник генерального директора "Укрзалізниці".
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ