Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Триває Форум громадських організацій Львівщини "Партнерство та розвиток"

Сьогодні, 11 грудня, свою роботу розпочав традиційний IV Форум громадських організацій Львівщини ʺПартнерство та розвитокʺ. Про це Гал-інфо повідомили у прес-службі ЛОДА.
Триває Форум громадських організацій Львівщини "Партнерство та розвиток"
Триває Форум громадських організацій Львівщини "Партнерство та розвиток"

За словами організаторів, Форум є майданчиком для напрацювання нових інструментів взаємодії та комунікацій між громадськими організаціями та органами влади.

Учасників привітав директор департаменту внутрішньої та інформаційної політики Львівської обласної державної адміністрації Андрій Ковальський.

ʺПартнерство громадськості та державної влади дає свої позитивні результати на Львівщині. Громадська рада, активні молодіжні громадські організації, проекти національно-патріотичного виховання, спільні проєкти з нашими міжнародними партнерами – це здобутки, які свідчать про нашу результативність. Ми розуміємо, що за останні п’ять років ми зробили багато кроків уперед і це, в першу чергу, завдяки вам, громадським лідерам та активістам. Адже ви доносите активну позицію до громади, молоді, органів державної влади. Якщо є діалог і співпраця – то неодмінно буде результатʺ, - наголосив Андрій Ковальський.

Окрім того, він додав, що Форум – це можливість проаналізувати досягнення за минулий рів та окреслити основні напрямки співпраці у 2020 році.
Почесний консул України в Автралії в м. Сідней Ярослав Дума наголосив, що співпраця на засадах партнерства сприяє залученню громадськості до процесів реалізації регіональної політики.

Відтак, він порадив присутнім: ʺСтукайте у двері. У двері політиків, щоб розтлумачути їм інформацію про те, що ви робите чи те, що ви хочете змінити. Обов’язково скажіть, що ви, як українська молодь, прагнете працювати у напрямку розбудови держави і зробіть усе залежне від себе для того, щоб зберегти її єдність та цілісністьʺ.

У межах заходу, присутні обговорили актуальні виклики, що стоять перед громадськістю зараз, а також поспілкувалися про шляхи їх вирішення.
Під час Форуму донорські організації поділилися досвідом щодо того як податися на конкурс та отримати кошти на розвиток проєктів.

Зазначимо, що учасники отримали посібник ʺПроектний менеджмент від А до Яʺ від департаменту міжнародної технічної допомоги та міжнародного співробітництва облдержадміністрації, в якому стисло та схематично викладена інформація про те, як перетворити ідею на проектну пропозицію та підготувати її для подання на ґрантовий конкурс.

У Програмі заходу – панельна дискусія, презентація кращих практик співпраці влади та громадськості, а також робота у групах.

Нагадаємо, Форум громадських організацій Львівщини ʺПартнерство та розвитокʺ є щорічним та відбувається в області уже вчетверте. Організатор – департамент внутрішньої та інформаційної політики облдержадміністрації.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, на форумі у Славському обговорили як розвивати малий бізнес в Карпатах.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ