Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Здоров'я

Триває конкурс на посади керівників Центру медицини катастроф та обласної інфекційної лікарні

У понеділок, 8 квітня, відбулося перше засідання конкурсних комісій з проведення конкурсів на заміщення посад генерального директора КНП ЛОР «Львівський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» та директора КНП ЛОР «Львівська обласна інфекційна клінічна лікарня». Про це інформує ЛОР.
Фото: ЛОР

На засіданні конкурсні комісії затвердили кваліфікаційні вимоги до кандидатів, дату наступного засідання та ознайомилася з документальною базою.

Відтак кандидати на посади керівників обласних медичних закладів мають до 29 квітня 2024 року подати документи та заяву в управління майном спільної власності Львівської обласної ради за адресою: м. Львів, вул. В.Винниченка, 18, каб. № 306.

Адреса електронної пошти: [email protected]. Додаткова інформація надається за тел.: 2999807. Контактна особа – Левандівська Роксоляна Омелянівна (0509693683).

Дата наступного засідання конкурсної комісії по обласній інфекційній лікарні призначена на 30 квітня, Центру екстреної медичної допомоги – на  1 травня 2024 року.

З умовами конкурсу можна ознайомитися за посиланням.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ