Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Триває конкурс на розробку єдиного студентського електронного квитка

Завтра, 19 квітня, о 12 год. у Львівській політехніці відбудеться прес-конференція щодо старту Конкурсу на розробку єдиного студентського електронного квитка. Про це повідомила прес-служби Львівської політехніки.

Передбачається що таки й квиток, який поєднуватиме функції студентського, читацького, електронного квитка для транспорту та інших видів ідентифікаційних студентських документів, платіжної картки, а також картки лояльності споживача більшості бізнес-структур міста.

Квиток має дозволити студентам суттєво економити кошти, отримавши лише один квиток на безліч послуг, а також це зручність у використанні єдиного квитка, економія часу та участь у програмах лояльного бізнесу.

Конкурс розпочався 3 квітня та триватиме до 28 квітня, коли і будуть названі переможці, чий проект оберуть для реалізації. 

У прес-конференції візьмуть участь: Назар Подольчак (СЕО Tech StartUp School, директор Бізнес Інноваційного Центру), Володимир Фальчук (заступник директора західного головного регіонального управління Приватбанку), Андрій Москаленко (заступник міського голови з питань розвитку), Наталя Бунда (директор Департаменту розвитку ЛМР).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ