Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Триває реєстрація на Всеукраїнський ветеранський форум «Коло Побратимів»

Захід відбуватиметься 30 вересня – 1 жовтня у м. Моршин Стрийського району.

На форумі представники громадського сектору, місцевих громад, реабілітаційних центрів Львівської, Волинської, Івано-Франківської Одеської та Дніпропетровської областей спільно з ветеранами та волонтерами поділяться інформацією про можливості для ветеранів та їх сімей у таких напрямках:

  • Правовий супровід ветеранів та членів їх сімей;

  • Соціальна реінтеграція та психологічна адаптація;

  • Медична та ментальна реабілітація;

  • Освітні потреби;

  • Підтримка підприємницьких ініціатив.

На час проведення заходу учасникам безкоштовно забезпечують проживання та харчування. Якщо ви хочете взяти участь у форумі – зареєструйтесь за посиланням до 27 вересня. Організатори зв'яжуться з вами для підтвердження участі до 28 вересня. Контактна особа – Анна, тел. 0978641378

Для фотовиставки у Моршині свої фото надав фотограф, легіонер, боєць ЗСУ, громадянин США Стів Андре. Також відбудеться творчий вечір Олени Герасим’юк, поетеси, парамедикині добровольчого медичного батальйону «Госпітальєри», Ярини Чорногуз, поетеси, військовослужбовиці. У межах заходу відбудеться вистава від акторів Львівського національного драматичного театру  ім. М Заньковецької «Життя P.S.» за книгою ветеранки Валерії Бурлакової (з прямим включенням самої авторки).

Серед спікерів форуму: Масі-Мустафа Найєм, український адвокат, військовослужбовець ЗСУ, правозахисник, засновник ГО «Принцип», що займається правозахистом військових; Юрій Гудименко, голова ГО «Українське об’єднання Мрія», військовослужбовець ЗСУ, громадський діяч, блогер; Олена Живко, голова Ради Всеукраїнської громадської ветеранської організації «Об’єднання добровольців»; Андрій Віленський, медичний директор центру Superhumans та ін.

Співорганізатори форуму: Львівська обласна військова адміністрація, Моршинська міська рада, Комунальний заклад Львівської обласної ради «Будинок воїна», ГО «Рух небайдужих», БФ «Іллай». Форум відбувається коштом спонсорів – українського бізнесу, без грантових залучень. Всі мистецькі акції у межах форуму – благодійні, відбуваються на громадських засадах.

Запрошуємо представників ЗМІ до висвітлення заходу. Реєстрація ЗМІ обов’язкова за посиланням (триває до 28 вересня).  Контакти для ЗМІ: Плачинда Галина, тел. 050-388-19-91, Кондракова Ганна, тел. 067-94-11-666.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ