Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Центр «Джерело» отримав три данські автобуси

Центру соціальних послуг «Джерело» передали три автобуси, які раніше Львів отримав у подарунок від данського міста Орхус. Їх використовуватимуть для соціальної роботи, а також для мобільних виїздів. Про це повідомляє ЛМР.
Фото: ЛМР

«Ці автобуси дозволять нашим джерельним фахівцям ще якісніше надавати допомогу мешканцям міста громади у разі кризових ситуацій.

Два автобуси плануємо використовувати для мобільних виїздів до місць, де у разі ворожих обстрілів можуть бути постраждалі мешканці, яким соціальні працівники та психологи надають екстрену підтримку. Також транспорт буде помічним для допомоги жителям, яким наш центр надає послуги соціальної адаптації, денного догляду.

Ще один автобус призначається для перевезення людей, які з певних обставин втратили домівку, тобто до нічного притулку у нас на вул. Кирилівську, 3а, а також до центрів денного перебування бездомних у Львівській громаді», - зазначила директорка центру «Джерело» Зореслава Люльчак.

Нагадаємо, Центр соціальних послуг та реабілітації «Джерело» допомагає родинам у скруті, дітям та дорослим з інвалідністю, людям похилого віку, бездомним людям. Загалом це понад 20 різних соціальних та реабілітаційних послуг для близько 3 тисяч мешканців громади. А з дітьми та молоддю з інвалідністю фахівці працюють вже понад 30 років. Загалом центр має 22 локації та близько 500 працівників. Контакт-центр: 097 400 22 88.


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ