Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Центр спеціальних операцій «А» СБУ відзначає 30-ту річницю

​Сьогодні Центр спеціальних операцій «А» СБУ відзначає 30-ту річницю від дня свого створення.

Як зазначив голова Служби безпеки України, генерал-лейтенант Василь Малюк, так само, як зростала наша незалежна держава, так і українські спецпризначенці розвивалися і здобували бойовий досвід, щоб ефективно її захищати.

Тепер центр спеціальних операцій «А» виконує надскладні завдання. І ставить високі професійні стандарти не тільки для представників Сил оборони, а й для колег за кордоном.

Василь Малюк додав, що з більш ніж тисячі знищених Службою російських танків понад 750 – результат ЦСО «А» СБУ.

"Ви влаштовуєте ворогу пекло на землі. Проводите унікальні спецоперації, які змінюють хід війни. Нещадно випалюєте російські танки і БМП. Знищуєте військові бази, авіаційну техніку, ППО і НПЗ вглибині рф. Влучно відпрацьовуєте снайперським вогнем по окупантах.

На превеликий жаль, нам не раз доводилося прощатися з товаришами, які загинули на полі бою. Ми будемо пам’ятати й шанувати їх, як справжніх Героїв. А згадуючи про кожного, – нищити окупантів зі ще більшою люттю.

Бажаю ЦСО «А» вдалих спецоперацій і найкращих результатів! Щоб зброя ніколи не підводила, а дрони влучали точно в ціль.

І традиційно – нехай кількість повернень із завдань завжди дорівнює кількості бойових виходів. Міцного здоров’я та залізної витримки! Упевнений: разом ми обов’язково виженемо ворога з рідної землі та здобудемо Перемогу!", - привітав спецпризначенців Василь Малюк.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ