Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

"Ці люди розглядають школи, як свою приватну власність"

"Відверто кажучи, дуже вразила величезна кількість скарг на діяльність/бездіяльність директорів шкіл. Подекуди виглядає, що ці люди розглядають школи як свою приватну власність", про це написала на ФБ новий директор департаменту освіти та науки Львівської ОДА Любомира Мандзій.

Lubomyra Mandziy"Лупайте сю скалу! Нехай ні жар, ні холод не спинить Вас". Упродовж останнього місяця усе частіше звертаюся до цих слів Івана Франка: кожен наступний день на посаді директора департаменту освіти і науки ЛОДА - це новий досвід та нові емоції. Не все так погано, але й від ідеалу наша ситуація доволі далека.

Відверто кажучи, дуже вразила величезна кількість скарг на діяльність/бездіяльність директорів шкіл. Подекуди виглядає, що ці люди розглядають школи як свою приватну власність. 
Прикро також, що залишилося невирішеним питання закупівлі шкільних автобусів - інтереси та потреби дітей залишилися поза увагою "виробників". Після акцептуванням пропозиції, рішення у цій справі перейшло у судові інстанції Львова та Києва.
Найближчим часом підготую і підпишу наказ про оприлюднення фінансових витрат на школи відділами освіти.

А взагалі, вкотре переконуюся, що для вирішення проблеми освіти необхідна синергія усіх, хто причетний до освітнього процесу: починаючи від дітей та батьків, закінчуючи управлінцями та депутатами. Якщо ніхто з нас "не випускатиме молота з рук", то ми підемо далі і ніщо не спинить нас".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ