Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Ціни на житло в Києві падати не будуть – Юрій Новосад

«Ціни на житло в Києві падати не будуть», – про це сьогодні під час „круглого столу” заявив директор департаменту іпотеки і фінансування нерухомості ВАТ «Кредобанк» Юрій Новосад.

Юрій Новосад зазначає, що «зараз у Києві готується новий перерозподіл нерухомості, під час якого планують розхитати ринок нерухомості, скупивши велику площу землі, а через півроку продавши її на 30-40% дорожче. В інших областях України ціни на житло зростають, оскільки можуть падати ціни на житло в столиці нашої держави. Це пояснюється тим, що в деяких фірмах Києва зафіксована велика концентрація коштів, які планують вкласти в нерухомість. З цього випливає пряма спекулятивна схема».
Нагадаємо, що власник київської компанії «МПП - консалтинг», який займається розрахунком інвестиційних і фінансових ризиків Павло Мельник стверджує, що «нерухомість впевнено тримається на першому місці в рейтингу найбільш небезпечних інвестицій. Уже в січні ціни на квартири можуть упасти, поховавши сподівання людей на прибуток. І якщо обвал станеться, квартири можуть здешевіти аж на 30%. Вочевидь маємо всі ознаки фінансової піраміди. Інвестиції приватних осіб практично відсутні. Інвестиції іноземних компаній цього літа істотно зменшилися».

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ