Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Цього року розпочнуть реконструкцію західної об’їзної Львова

Сьогодні заступник голови Львівської ОДА Юрій Бучко провів робочу нараду із представниками Служби автомобільних доріг та ОТГ щодо реалізації інфраструктурного проєкту реконструкції західної об’їзної Львова. Загальна протяжність дороги становить понад 15 кілометрів..
фото - пресслужба ЛОДА

Про це інформує пресслужба ЛОДА.

Як зазначили під час наради, у лютому буде оголошено тендер на будівництво першої ділянки об’їзду від Рясне-Руської до Зимної Води з влаштуванням трьохрівневої розв’язки, яка примикатиме до вулиці Городоцької. Її протяжність - 6 кілометрів,  дорога буде І категорії, матиме наземні пішохідні переходи та по дві смуги руху.

Наступна ділянка - від шляхопроводу у Солонці  до кільцевої розв’язки у Сокільниках протяжністю 3 кілометри. Тендер планують оголосити весною. На цій ділянці передбачається дві транспортні розв'язки.  

“На сьогодні важливо викупити земельні ділянки, які є на цих територіях. Відтак в межах наради з представниками ОТГ, САД  та міською владою  узгодили подальший алгоритм дій. Зокрема, усі ділянки мають бути викуплені в законний спосіб, відтак важливо по кожному об'єкту провести експертно-грошову оцінку”, - зазначив Юрій Бучко.

Також він додав, що зараз у розробці проєктно-кошторисна документація на третю ділянку від Сокільників до Зимної Води.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ