Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Цього тижня у Львові відбудеться головна аматорська велоподія України

У суботу, 12 червня, відбудуться Всеукраїнські змагання з велосипедного спорту "Львівська сотка". До участі у змаганнях вже зареєструвались 1000 учасників. Про це повідомили Гал-інфо у пресслужбі ЛОДА.

Змагання урочисто стартуватимуть о 10:20 год на площі Ринок у Львові. Далі спортсмени рухатимуться до вулиці Кульпарківської. З 10:50 год  до 11:30 год на цій вулиці рух транспорту буде тимчасово обмежений.

На виїзді зі Львова розпочнеться основний старт на час. Фінішуватимуть велосипедисти у Брюховичах. На дорогах, якими пролягає маршрут, можливі ситуативні обмеження руху.

"Львівщина є столицею українського велоспорту. Змагання, що відбуваються у нас, завжди якісно вирізняються високим рівнем організації. Переконаний, що велосипедисти, які вперше завітають до нас, будуть приємно вражені", – зауважує керівник управління молоді та спорту Львівської ОДА Роман Хім‘як.

Нагадаємо, вперше змагання відбулись у 2010-му році. Тоді участь взяли лише 35 велосипедистів. З 2018-го року змагання відбуваються двічі на рік за різними маршрутами.

Окрім марафону "Львівська сотка. Весна", започаткували "Львівська сотка. Осінь" - марафон, який не відкриває сезон, а відбувається тоді, коли всі досягають піку форми - восени. Характерними особливостями маршруту є значний набір висоти.

Проводить веломарафон громадська організація "Lviv Bicycle Club" за підтримки управління молоді та спорту Львівської облдержадміністрації.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ