Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Цьогоріч „Гал-Експо” відновлює проведення Міжнародної виставки-ярмарку „ТурЕКСПО”

Цьогоріч АТ „Гал-Експо” відновлює проведення Міжнародної виставки-ярмарку „ТурЕКСПО”. Оновлена виставка відбудеться 18-20 жовтня у Львові. Про це повідомила президент АТ „Гал-Експо” Рената Іваницька.
За її словами, таке рішення прийнято з урахуванням потреб регіону у розвитку туристичної галузі. Вона також зазначила, що минулого року виставка не проводилася, а в рамках Економічного форуму було розміщено стенд з інформацією, однак бажаного результату це не дало, оскільки він губився серед різноманіття інвестиційних пропозицій.
„Львівщина – це туристичний регіон, який треба вигідно використовувати. Ми хочемо показати, що є український туристичний продукт і його можна продавати”, — наголосила Рената Іваницька.
Виставка відбуватиметься у львівському Палаці мистецтв. Тематичні розділи виставки: туристичні послуги, курорти, санаторії, готелі; обладнання для готельних комплексів; товари для спорту та активного відпочинку; заклади громадського харчування; транспортні та страхові послуги; інвестиційні проекти; спеціалізовані ЗМІ; ярмарок путівок.
Планується участь понад 60 фірм. Серед країн-учасниць Україна, Польща, Чехія, Словенія, Угорщина, Росія, Італія, Об’єднані Арабські Емірати.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ