Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Цьогоріч в області візьмуться за недобудовані школи, лікарні, ФАПи та ДБСТ

Упродовж 2016-го року на Львівщині планують закінчити 27 об'єктів незавершеного будівництва вартістю 374,5 млн. грн. Зокрема, йдеться про 8 об'єктів охорони здоров`я, 9 – освіти, 5 – соціального захисту населення та 5 – охорони культурної спадщини.

Про це розповіла під час звіту за 2015 рік начальник управління капітального будівництва Львівської ОДА Катерина Іванова у четвер, 21 січня.

"Ми визначили низку об’єктів, будівництво яких триває вже кілька років поспіль та ніяк не завершиться. Це, насамперед, стосується соціально значимих будов для області – шкіл, ФАПів, дитячих будинків сімейного типу, лікарень, - зазначила Катерина Іванова. - До прикладу, ми відновили будівельні роботи школи в селі Нижня Яблунька Турківського району, в селі Черниця Миколаївського району. Завершується будівництво й школи із двома дошкільними групами та фельдшерським пунктом в с. Пристань Сокальського району, ФАПу в с. Хащованя Сколівського району та дитячого будинку сімейного типу у с. Бірки Яворівського району. За належного фінансування ці об’єкти можна буде завершити вже цьогоріч".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ