Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Цифрові лабораторії та сучасне обладнання: як навчатимуться школярі львівщини

55 шкіл Львівщини отримали сучасне обладнання для навчальних кабінетів фізики, хімії та географії. Закупівлю обладнання здійснила Львівська ОДА, постачальником стала компанія “ЕНСОФ”, яка є лідером українського ринку з виробництва та розробки наборів для вивчення природничих наук.

Наприкінці минулого року департамент освіти та науки Львівської ОДА оголосив тендер на постачання  сучасного обладнання до навчальних закладів області. Три лоти виграла провідна українська компанія на ринку освіти з розробки та виробництва наборів для вивчення природничих наук «ЕНСОФ», яка спочатку запропонувала найнижчу ціну у 53 мільйони гривень, згодом, компанія знизила ціну до 43 мільйонів, зекономивши бюджету області близько 10 мільйонів гривень.

1/3

Нині компанія “ЕНСОФ” вже здійснила поставку обладнання до 55 шкіл львівщини. Тепер школярі можуть навчатися фізиці, хімії та географії за допомогою спеціально розроблених дидактичних матеріалів, класи вивчення природничих наук  оздоблені усім необхідним для виконання лабораторних робіт, у тому числі сучасними цифровими STEM-лабораторіями.

Компанія “ЕНСОФ”  - провідна українська компанія на ринку освіти з розробки та виробництва наборів для вивчення природничих наук, обладнання STEAM та інклюзивної освіти з найбільшим у Східній Європі департаментом досліджень і розробки (R&D) освітніх рішень для шкіл і інклюзивно-ресурсних центрів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ