Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Цимбалюку недовіра не загрожує, - депутат

Голові Львівської ОДА Михайлу Цимбалюку депутати Львівської обласної ради недовіри на сьогоднішній, 13 січня, позачерговій сесії біля пам’ятника С.Бандері висловлювати не будуть. Про це в коментарі Гал-інфо повідомив депутат Львівської обласної ради, голова фракції НРУ Андрій Корнат.

«Це витає в повітрі, але на це має бути візія усіх суб’єктів політичних відносин. Дуже не хотілося б, щоб ми знову опинилися в такій незручній ситуації, як це було з недовірою Василю Горбаля. Адже справу треба доводити до кінця. Для того, щоб це здійснити необхідно дві третини голосів, однак нині в раді ми маємо чітку групу депутатів, які ідентифікують себе із владою і за таке рішення не проголосують. До того ж, повинна визріти політична ситуація», - пояснив Андрій Корнат.

Додамо, що на цей час голова Львівської ОДА Михайло Цимбалюк перебуває у Києві.

Нагадаємо, що сьогодні, 13 січня, о 12.00 у Львові на площі біля пам'ятника Степанові Бандері ( пл. Кропивницького) відбудеться засідання позачергової третьої сесії Львівської обласної ради шостого демократичного скликання. Таке рішення було ухвалене учора. 12 січня, на президії Львівської обласної ради, яке пройшло о 18.30.

Сьогодні ж біля пам'ятника С.Бандері відбудуться збори Львівської міської ради.

На сесії депутати приймуть рішення "Про заяву Львівської обласної ради щодо скасування Указу Президента Віктора Ющенка № 46|2010 "Про присвоєння Степанові Бандері звання Герой України".

Також на президії від екс-голови облради Мирослава Сеника пролунала пропозиція скоординувати протесті дії через Асоціацію місцевих рад з районними та іншими міськими радами. При цьому голова обласної ради Олег Панькевич заявив, що у завтрашньому спільному заході депутатів Львівської обласної і міської рад візьмуть участь і районні депутати. За його словами, йдеть про те, щоб, окрім заяви, виробити план спільних широких дій, які б мали конкретні наслідки. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ