Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Турківщина має стати туристичною окрасою Бойківського краю – Доскіч Юрій

Кандидат у народні депутати по 125 одномандатному виборчому округу, перебуваючи на зустрічі із виборцями Турківського району, зазначив, що доріг у цьому районі просто не існую – тут є напрямки.

«Такого занепаду Турківського району навіть старожили не пам’ְятають, - розповів на зустрічі із Доскічем Юрієм мешканець с.Нижня Яблунька пан Василь. – Були різні часи: кращі, гірші, але щоб так… Не було ще такого: люди виїхали за кордон, працювати немає де, по селах їздити не реально – доріг немає узагалі. Останні 5 років наш край - занепадає». 

Погоджується із думкою мешканців с.Нижня Яблунька і Доскіч Юрій. Він зустрівся із громадою у народному домі. Ремонту у приміщенні не було, певне, років 50. За словами кандидата у депутати, такий мальовничий Бойківський край має бути туристичною окрасою, а маємо суцільний занепад. 

«Я шокований тим, як безгосподарно відносяться до того, що нам дала природа, - каже Доскіч Юрій. – Вважаю, Турківщина повинна бути привабливим туристичним краєм. А для цього – потрібно попрацювати», - зазначив кандидат. 

Також, Доскіч Юрій зустрівся із керівником Турківського професійного ліцею Юрославом Юричком. За словами  кандидата у народні депутати, з 1 вересня студенти 3 курсу матимуть змогу проходити виробничу практику на підприємстві «Гал-Кат», а згодом й отримати свою першу роботу.      

Нагадаємо, відповідно до соціологічних даних, Доскіч Юрій перемагає на позачергових виборах до верховної ради. Його підтримують понад 30 відсотків виборців 125 виборчого округу. Конкурент і чинний депутат відстає від лідера перегонів Доскіча майже на 10%. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ